Endodontie

RETRATAMENTUL DE CANAL DENTAR

Atunci cand tratamentul de canal nu a fost realizat corect, apare durerea. Pentru inlaturarea durerii este necesar retratamentul de canal. Aceasta procedura este una complexa si este bine sa fie efectuata de un medic experimentat si care are la dispozitie o serie de dotari ce ii permit sa indeparteze materialul de pe canal, dupa aceea, fiecare canal va urma etapele obisnuite ale tratamentului de canal. Dupa finalizarea tratamentului, dintele este pregatit pentru obturatie sau sa primeasca o coroana dentara.

Are ca obiectiv tratamentul canalelor dintilor al caror nerv este afectat.  Reusita unui tratament de canal este influentata mult de aparatura si materialele folosite. Tratamentul de canal este o procedura complexa care poate fi realizata intr-o singura sedinta (2 ore) sau in situatii mai complicate in 2-3 sedinte. In primul rand medicul are nevoie de o radiografie a dintelui. De asemenea va avea nevoie sa aiba la dispozitie un aparat (motor endodontic) cu care sa faca o curatare a canalului si o largire a acestuia, care sa permita in etapa a treia introducerea substantei care va umple si sigila canalul.

CONTACTEAZA-NE PENTRU O PROGRAMARE!

Despre noi

Toti membrii echipei Blue Dent detin o vasta pregatire in domeniul medicinei dentare si continua sa ramana la curent cu ultimele tendinte si ultimele tehnologii in stomatologia moderna prin participarea la cursuri de specialitate, cursuri sustinute atat la nivel national, cat si la nivel international.

Cabinetele Noastre

Rm Valcea : Rm. Valcea, Al. Ionel Geanta, nr.4, B, demisol, jud Valcea

Rm. Valcea, B-dul Nicolae Balcescu, unitatea 97 Traian, Complex Traian, jud Valcea

Vladesti: comuna Vladesti, sat Vladesti, Caminul Cultural Vladesti, jud Valcea

Olanesti: orasul Baile Olanesti, str.1 Decembrie, nr.6, bl.C, sc. B, parter, jud Valcea

cmdr.ro

Program

Luni-Vineri: 08:00 - 22:00
Sâmbătă: 10:00 - 14:00
Duminică: Închis

Contactează-ne

Sediu Rm Valcea : Rm. Valcea, Al. Ionel Geanta, nr.4, B, demisol, jud Valcea

Telefon : 0350429400

e-mail : receptie2021@gmail.com

© Toate drepturile rezervate Cabinet Stomatologic Valcea 2022 - Site promovat de Atelierul de Creatii Digitale
Secured By miniOrange