Despre noi

La Blue Dent fiecare pacient va regasi o echipa de medici stomatologi specializati pe diferite ramuri ale medicinei dentare

Toti membrii echipei Blue Dent detin o vasta pregatire in domeniul medicinei dentare si continua sa ramana la curent cu ultimele tendinte si ultimele tehnologii in stomatologia moderna prin participarea la cursuri de specialitate, cursuri sustinute atat la nivel national, cat si la nivel international. Pe baza pregatirii si a experientei acumulate in medicina dentara, odata ce treci pragul cabinetului nostru ai garantia faptului ca vei beneficia de servicii medicale la cele mai ridicate standarde de calitate si la cel mai ridicat nivel de profesionalism.

Dincolo de pregatire si de experienta, atunci cand alegi cabinetului nostru stomatologic vei beneficia de intelegere, de empatie pentru problemele dentare cu care te confrunti, dar mai ales de efortul de a gasi cele mai eficiente si non-invazive solutii pentru rezolvarea problemelor cu care te adresezi echipei noastre de stomatologi. La Blue Dent depunem toate eforturile pentru a asigura o gama completa de servicii stomatologice la standarde de top. Datorita faptului ca fiecare pacient intampina probleme dentare specifice, cautam sa oferim tratament personalizat si adaptat nevoilor fiecarui pacient in parte.

Pentru a-ti regasi zambetul pe care il doresti, te invitam sa treci pragul cabinetului nostru Blue Dent. Te asteptam intr-una dintre cabinetele noastre din Rm. Valcea, Vladesti (Jud. Valcea) sau Baile Olanesti (Jud. Valcea).

Despre noi

Toti membrii echipei Blue Dent detin o vasta pregatire in domeniul medicinei dentare si continua sa ramana la curent cu ultimele tendinte si ultimele tehnologii in stomatologia moderna prin participarea la cursuri de specialitate, cursuri sustinute atat la nivel national, cat si la nivel international.

Cabinetele Noastre

Rm Valcea : Rm. Valcea, Al. Ionel Geanta, nr.4, B, demisol, jud Valcea

Rm. Valcea, B-dul Nicolae Balcescu, unitatea 97 Traian, Complex Traian, jud Valcea

Vladesti: comuna Vladesti, sat Vladesti, Caminul Cultural Vladesti, jud Valcea

Olanesti: orasul Baile Olanesti, str.1 Decembrie, nr.6, bl.C, sc. B, parter, jud Valcea

cmdr.ro

Program

Luni-Vineri: 08:00 - 22:00
Sâmbătă: 10:00 - 14:00
Duminică: Închis

Contactează-ne

Sediu Rm Valcea : Rm. Valcea, Al. Ionel Geanta, nr.4, B, demisol, jud Valcea

Telefon : 0350429400

e-mail : receptie2021@gmail.com

© Toate drepturile rezervate Cabinet Stomatologic Valcea 2022 - Site promovat de Atelierul de Creatii Digitale
Secured By miniOrange