Detartraj dentar

Tartrul se formeaza prin depunerea pe dinti a unei substante de culoare galben-bruna formata din resturi alimentare (placa bacteriana) si minerale, care nu au fost indepartate de pe dinti prin periajul dentar.

In cazul in care tartrul nu este indepartat prin detartraj, se poate produce inflamarea gingiei si in timp retragerea acesteia si dezgolirea radacinii dintelui, precum si aparitia unei carii.

Indepartarea tartrului se face de catre medicul stomatolog prin detartraj cu ultrasunete, care nu afecteaza in niciun fel smaltul dintilor sau gingiile si nu este dureros. Dupa detartraj se face un periaj profesional cu ajutorul unei perii rotative pentru indepartarea particulelor mai mici de tartru ramase pe dinti. La final, se foloseste o perie cu ajutorul careia medicul da lustru dintilor, pentru a-si recapata culoarea si stralucirea naturala.

Air Flow-ul

Procedura este realizata cu ajutorul unui aparat care pulverizeaza pe suprafata dintilor, cu viteza mare, o substanta speciala ce contine cristale de carbonat de sodiu, care curata smaltul dintilor de pete sau alte depuneri ce nu au putut fi indepartate cu ajutorul detartrajului si periajului profesional.

Air Flow-ul nu afecteaza smaltul dintilor si nu creeaza abraziune sau sensibilitate dentara. Pentru pacientii care poarta aparat dentar aceasta este uneori singura metoda de indepartare a placii bacteriene si a petelor. Se recomanda curatarea cu Air Flow a dintilor la fiecare 6 luni, dupa efectuarea in prealabil a detartrajului si periajului profesional.

CONTACTEAZA-NE PENTRU O PROGRAMARE!

Despre noi

Toti membrii echipei Blue Dent detin o vasta pregatire in domeniul medicinei dentare si continua sa ramana la curent cu ultimele tendinte si ultimele tehnologii in stomatologia moderna prin participarea la cursuri de specialitate, cursuri sustinute atat la nivel national, cat si la nivel international.

Cabinetele Noastre

Rm Valcea : Rm. Valcea, Al. Ionel Geanta, nr.4, B, demisol, jud Valcea

Rm. Valcea, B-dul Nicolae Balcescu, unitatea 97 Traian, Complex Traian, jud Valcea

Vladesti: comuna Vladesti, sat Vladesti, Caminul Cultural Vladesti, jud Valcea

Olanesti: orasul Baile Olanesti, str.1 Decembrie, nr.6, bl.C, sc. B, parter, jud Valcea

cmdr.ro

Program

Luni-Vineri: 08:00 - 22:00
Sâmbătă: 10:00 - 14:00
Duminică: Închis

Contactează-ne

Sediu Rm Valcea : Rm. Valcea, Al. Ionel Geanta, nr.4, B, demisol, jud Valcea

Telefon : 0350429400

e-mail : receptie2021@gmail.com

© Toate drepturile rezervate Cabinet Stomatologic Valcea 2022 - Site promovat de Atelierul de Creatii Digitale
Secured By miniOrange