„Rabla pentru periuţa ta” – programul care a ajuns în 11 oraşe din ţară şi a schimbat aproape 30.000 de periuţe de dinţi

„Rabla pentru periuţa ta” – programul care a ajuns în 11 oraşe din ţară şi a schimbat aproape 30.000 de periuţe de dinţi

Statisticile indică faptul că românii îşi schimbă periuţa de dinţi o dată la 1,5 ani, astfel că pentru al treilea an la rând, campania Zâmbeşte România a oferit românilor, gratuit, periuţe de dinţi noi în schimbul celor uzate, în cadrul caravanei „Rabla pentru Periuţa Ta.”

Și anul acesta, organizatorii caravanei au ajuns în şase oraşe şi au reușit să schimbe un număr nu mai mic de 10.000 de periuţe de dinţi uzate cu unele noi, potrivit unui comunicat de presă al campaniei. Mesajul acţiunii atrage atenția asupra necesității schimbării periuţei de dinţi o dată la trei luni.

Potrivit celor mai recente studii de piaţă, care au analizat obiceiurile de igienă orală de pe parcursul întregului an 2014 din perspectiva consumului, un român îşi schimbă periuţa de dinţi o dată la 1,5 ani. În Europa, 77% dintre germani respectă această regula de schimbare a  periuţei cel puţin o dată la 3 luni.

La nivel rural, românii îşi schimbă în continuare periuţa de dinţi numai o dată la 10 ani. Deşi cifrele de consum sunt uşor mai optimiste faţă de anul anterior, aceste rezultate indică în continuare o igienă orală precară a populaţiei şi apar în contextul în care românii sunt conştienţi de importanţa rutinei de igienă dentară dimineaţa şi seara, declarând că totuşi nu îşi periază dinţii de două ori pe zi.

Oraşele incluse în manifestarea din acest an au fost Bucureşti, Constanţa, Galaţi, Timişoara şi pentru prima dată Bacău şi Alba-Iulia, iar Direcţiile de Sănătate Publică din judeţe, precum şi medicii dentişti şi studenţii la stomatologie din aceste orașe s-au implicat această acţiune. În cei trei ani de când a început să se manifeste activ, Caravana a ajuns în 11 oraşe din toate zonele României.

Iată programul caravanei:

13 septembrie 2014 – București – la intrarea în Parcul Tineretului
14 septembrie 2014 – Constanţa – în faţa City Mall
27 septembrie 2014 – Iași – în faţa Palatului Culturii
4 octombrie 2014 – Cluj-Napoca – pe Bulevardul Eroilor, în continuarea Pieței Matei Corvin
5 octombrie 2014 – Oradea – în Centrul Vechi, pe str. Republicii
11 octombrie 2014 – Galaţi – în fața Casei de Cultură
12 octombrie 2014 – Brașov – în parcarea din fața Unirea Shopping Center

Vino la cortul Rabla!

Programul Rabla pentru periuţa ta se întoarce și în acest an! Vino la cortul Rabla cu periuţa ta de dinţi veche, iar noi o înlocuim cu una nouă Aquafresh® și, în plus, îţi dăm și un cupon de reducere pentru pasta de dinţi preferată (Aquafresh® HD, Aquafresh® Kids, Sensodyne®, Parodontax®).

Poţi veni cu un număr maxim de trei periuţe, pentru a-i ajuta și pe ceilalţi membri ai familiei să își schimbe periuţa, iar mecanismul e simplu: pentru fiecare periuţă veche primești o periuţă nouă Aquafresh® și un cupon de reducere pentru pastă de dinţi.

Iar dacă vrei să le faci într-adevăr o surpriză, poţi să le gravezi periuţa cu numele fiecăruia.

În plus, copiii au un loc special în care se pot juca cu Bulgărașul Aquafresh®. Iar înainte de a pleca acasă, pentru ca au dovedit că sunt aliaţi de încredere a lui Bulgăraș, vor primi un pașaport de Bulgăraș și un calendar pentru a nu sări niciun periaj dentar.

Grăbește-te, periuţele se vor da în limita stocului disponibil.

Sursa: Adevărul.ro

Zambeste Romania!

Lasă un Răspuns