Cel bun remediu natural pentru albirea dinților

Cel bun remediu natural pentru albirea dinților

Cine nu își dorește să obțină dinți mai albi într-un timp foarte scurt?

Una dintre cele mai simple metode care are rezultate imediate este să curățați dinții cu cărbune activ.

Cum folosim cărbunele activ pentru albirea dinților

Pentru a realiza albirea dinților este suficient să mărunțiți fin câteva comprimate de cărbune activ și să le folosiți în același fel ca pe o pastă de dinți (praf pentru dinți).

Cărbunele activ se poate achiziționa de la farmacie și sub formă de pulbere, dar trebuie să luați precauții suplimentare deoarece această formă pătează foarte tare orice suprafață (inclusiv periuța de dinți, hainele și gresia).

Cărbunele activ curăță și dezinfectează dinții, limba și gura în totalitate, datorită particulelor fine abrazive care permit curățarea eficientă a impurităților foarte mici.

De regulă, cărbunele medicinal este folosit pentru tratamentul indigestiei, fiind considerat un adevărat pansament natural pentru stomac.

Însă cărbunele are o proprietate de care puţini ştiu. Acesta absoarbe taninii, pigmenţi care se găsesc în fructele de culoare mov (cum sunt fructele de pădure) sau băuturi precum ceai, cafea sau vin, substanţe care sunt cauzele principale ale discoloraţiilor dentare.

În plus, cărbunele activ modifică ph-ul gurii și ajută la menținerea pe termen lung a sănătății gurii și dinților.

Cărbunele are avantajul de a fi mult mai ieftin decât alte metode profesionale de albire, dar este şi mai puţin toxic şi nu cauzează iritaţii ale gingiilor, spre deosebire de albirea cu peroxid de hidrogen.

 

Lasă un Răspuns