Care sunt tipurile de dinți adecvați pentru aplicarea de fațete dentare?

Care sunt tipurile de dinți adecvați pentru aplicarea de fațete dentare?

În prezent, toată lumea dorește să arate perfect. Pentru a ajunge la un aspect impecabil și a scăpa de „imperfecțiunile” dentare, oamenii apelează din ce în ce mai frecvent la tratamente cosmetice.

La fel ca în cazul acoperirii mobilierului cu un strat subțire de lac pe părțile exterioare ale mobilei pentru a obține luciul sau nuanța dorită, aspectul dinților unei persoane poate fi modificat prin aplicarea fațetelor de porțelan, sau compozit, pe suprafețele exterioare ale dinților. Acest procedeu permite păstrarea dinților reali intacți în spatele fațetelor, indiferent de culorile sau caracteristicile fațetelor aplicate pe aceștia.

Care sunt condițiile de aplicare a fațetelor:

• Acestea sunt în special folosite pentru a închide golurile dintre dinții distanțați.
• Fațetele sunt, de asemenea, utilizate pentru dinții care și-au pierdut aspectul în timp și odată cu înaintarea în vârstă, s-au îngălbenit sau fisurat. În cazul în care dinții sunt slăbiți din cauza unei distrugeri parodontale, materialele compozite sunt susținute cu material cu conținut de fibre și dinții sunt astfel legați între ei.
• Sunt recomandate în special în cazul decolorărilor severe, care rămân chiar și după procedurile de albire.
• Dacă pacientul are dinții (ușor) strâmbi și nu dorește să primească un tratament ortodontic,
• Sunt utilizate pentru pacienții care nu sunt mulțumiți de modul în care arată dinții și doresc să aibă o imagine diferită. La persoanele care doresc incisivii să fie puțin mai lungi, sau pentru cei care cred că caninii lor sunt prea ascuțiți și doresc să fie îndreptați, este posibil să obțină aspectul dorit și să păstreze dinții reali intacți, dar fațetați.
• Fațetele sun recomandate persoanelor care doresc să transforme linia zâmbetului dintr-una negativă într-unua pozitivă,
• Procedura este, de asemenea, recomandată ca remediu rapid pentru persoanele ai căror dinți s-au rupt din cauza căderilor sau diferitelor alte accidente.

Sursa: TreatmentAbroad

Lasă un Răspuns