Care este cel mai bun mod de a îmbunătăți aspectul dinților îngălbeniți?

Care este cel mai bun mod de a îmbunătăți aspectul dinților îngălbeniți?

Există o varietate de moduri în care dinții galbeni se pot trata pentru a îmbunătăți aspectul zâmbetului tuturor. Gradul de albire a zâmbetului depinde foarte mult de culoarea de bază a dinților. Unele persoane au dinții albi în mod natural, în timp ce dinții altora pot avea nuanțe de ivoriu sau tonuri cenușii. Indiferent de culoarea naturală a dinților, este posibil pentru aproape oricine să își îmbunătățească aspectul zâmbetului.

Primul pas pentru îmbunătățirea aspectului dinților este de a începe procesul de albire a acestora. În cazul în care o vizită la dentist nu este posibilă, puteți opta pentru un kit de albire acasă, disponibil pe piață. Albirea dinților poate crește sensibilitatea dentară. Pentru a preveni această manifestare, încercați să clătiți gura cu lapte magneziu de mai multe ori pe zi. Acest procedeau are menirea de a crea o bariera de protecție care să reducă sensibilitatea, fără a interfera cu eficacitatea gelului de albire.

Pastele de dinți destinate albirii acestora au capacitatea de a pătrunde destul de adânc în straturile dentare. Pentru a obține cele mai bune rezultate ale procedeului de albire, folosiți paste de dinți care conțin materiale abrazive, ca parte a ingredientelor.

Pentru a trata cel mai eficient dinții cu nuanțe gălbui, folosiți gelul de albire exact conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Fiecare gel de are funcții ușor diferite. Unele sunt aplicate de două ori pe zi, altele necesită aplicare o singură dată. Durata de timp necesară utilizării produsului diferă de la brand la brand și de la formulă la formulă. Veți obține cele mai bune rezultate urmând instrucțiunile producătorului.

Dacă chiar doriți să păstrați aspectul frumos al dinților, evitați cafea, băuturile răcoritoare și vinul roșu. În mod realist, acest lucru nu este întotdeauna posibil. Totuși, atunci când vă răsfățați cu astfel de delicatese, consumați ulterior un pahar de apă.

Sursa: WiseGeek

Lasă un Răspuns