De câti bani dispuneți pentru tratament?

Doctorul vă adresează o astfel de întrebare pentru că în stomatologie cu cât cresc pretențiile estetice cresc și tarifele. Asta nu înseamnă că pentru o sumă aceptabilă de bani nu ați  putea beneficia de o lucrare de calitate. Medicul are obligația profesională ca în primul rând lucrările și tratamentele dentare să fie funcționale și corecte. Criteriile estetice  rămân...

Citește mai mult

Ce pretenții estetice aveți?

Doctorul vă adresează o astfel de întrebare deoarece criteriile estetice diferă de la pacient la pacient, astfel că este bine să le comunicați medicului încă de la început. În general ultimele tendințe în estetica dentară sunt de a imita cât mai mult naturalul.

Citește mai mult

Cât timp aveți la dispoziție?

Este bine să spuneți de la bun început medicului stomatolog de timpul pe care-l aveți la dispoziție pentru a-l ajuta în alegerea metodelor și tehnicilor de tratament adecvate

Citește mai mult

Ați mai făcut anestezie?

Medicul vă pune această întrebare pentru a prevenii eventualele complicații ale anesteziei, și pentru a știi în cazul unei afecțiuni cronice, ce tip de anestezic să aleagă. De aceea sfatul nostru este să comunicați fără nici o reținere absolut toate afecțiunile sau incidentele pe care le-ați mai avut.

Citește mai mult

Ce probleme de sănătate aveți?

Doctorul vă adresează această întrebare pentru că orice problemă de sănătate  generală influentează tratamentul stomatologic. De aceea medicul stomatolog trebuie să știe pentru a-și lua toate precauțile.

Citește mai mult